zwangerschapshoot

Zwangerschapshoot

Een zwangerschap duurt negen maanden. En de tijd van die mooie ronde buik is nog korter. Een goed moment om vast te leggen! Alleen jij en je baby in de buik, een moment voor jezelf om hierbij stil te staan. Of juist samen met je man en eventueel je andere kinderen. Waardevol om dit moment voor altijd vast te leggen. Leuk voor op het geboortekaartje!

Het was gezellig en ik voelde me op mijn gemak bij jou

babyshoot

Babyshoot

Je kan je baby niet vaak genoeg op de foto zetten. Alles wat hij of zij doet is gewoon super lief en wil je vastgelegd hebben! En dat is maar goed ook, want zo’n babytijd duurt maar even. Die ontwikkeling gaat zo enorm snel.
Ik doe dit voor je. En dan sta je er zelf ook nog eens mooi op. Jullie mogen lekker knuffelen en spelen met je baby en ik leg die intieme, liefdevolle momenten voor jullie vast.

Ik vond het fijn hoe je ons, onze gang liet gaan. Zo ging het als vanzelf. Ik ben zo blij met de prachtige foto’s!

Familieshoot

Familieshoot

De tijd dat je kinderen klein zijn, is maar kort! Uit ervaring; voor de klas en met mijn eigen kinderen, weet ik hoe waardevol het is om de jaren vast te leggen waarin kinderen opgroeien.  En vooral op een manier waarop ze helemaal zichzelf zijn.
Ook als je kinderen groter zijn, zijn de momenten dat je allemaal samen bent en aandacht hebt voor elkaar waardevol. Ik geniet ervan om die momenten vast te leggen met mijn camera. Een mooie herinnering die daardoor nooit verloren gaat.
Spelenderwijs met je familie op de foto? Een ontspannen moment met elkaar en daar een mooie reportage van zoals jullie zijn. Dat is wat je krijgt bij een familieshoot. Een fotoshoot met je gezin of familie!

Ik sta nooit lachend op de foto, maar tijdens deze shoot heb ik alleen maar gelachen!

Kindershoot

Kindershoot

“Wat worden ze snel groot” hoor ik vaak. Soms voelt het of de tijd door je vingers glipt. Hoe fijn is het als je dan kunt terugkijken, naar die kleine handjes, voetjes en dat gezichtje. Of de verwondering, ondeugende blik, slappe lach. En dat kan, omdat je die op dat moment hebt laten vastleggen.
Mijn ervaring als juf helpt kinderen om zich op hun gemak te laten voelen voor de camera. Spelenderwijs zet ik kinderen zoals ze écht zijn op de foto. Zodat je dat moment, hoe klein of groot ze ook al zijn, nooit meer zal vergeten!

Ik vind op de foto gaan helemaal niet leuk, maar dit kon ik écht goed!

Loveshoot

Loveshoot

Hoe vaak sta je met z’n tweeën mooi op de foto? Gewoon zoals jullie zijn, als jezelf. Een keer echt tijd vrijmaken voor elkaar. Jullie met z’n tweeën. Alleen maar aandacht voor elkaar en een moment stilstaan bij jullie liefde. Op een ontspannen manier leg ik de liefde tussen jullie vast op camera tijdens de fotoshoot. Dat kan bij de loveshoot.

Het was echt zo’n leuke shoot. Heerlijk ontspannen, vol met leuke vragen die heel mooie plaatjes hebben opgeleverd. Ik kan het iedereen aanraden!