Kindershoot

In het kort

  • Naam: Linda Schellevis
  • Woonplaats: Schalkhaar
  • Getrouwd met: Danny (en de Canon 6D ook een beetje)
  • Kinderen: twee meiden, Jente en Elieve
  • Houdt van: dansen, chocola, vakanties en nieuwe dingen uitproberen
  • Is met al haar bezigheden te volgen op: Instagram

Over mij

Hoi! Ik ben Linda. Mijn ervaring als juf helpt me om me makkelijk in te leven in de belevingswereld van kinderen en kinderen te zien zoals ze zijn. En dat laatste leg ik vast met mijn camera!

Ik ben 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters. Wij wonen in Schalkhaar. Ik geniet van dansen, freubel wat af met mijn dochters en word erg enthousiast van nieuwe dingen uitproberen. Je kan me wakker maken voor aardbeien en chocola, maar met iets gezelligs doen met vrienden ben ik helemaal in mijn element.
Sinds de geboorte van onze kinderen zijn zij een favoriet onderwerp voor mijn camera. En daarmee een specifieke manier van fotograferen. Want kinderen zijn de meest unieke en eigenwijze mensen in deze wereld! Kinderen krijg je het mooist als zichzelf op de foto, als je op een speelse manier met ze mee beweegt, ze laten doen zoals ze zijn. En dat was een uitdaging waar ik meer mee wilde.
 
Na een cursus moment design in oktober 2018 werd mijn enthousiasme aangewakkerd om hier meer mee te gaan doen in mijn fotografie. Momenten creëren waarbij spontaniteit en ontspanning overheerst. Met mooi daglicht en open achtergronden. En van daaruit ouders en kinderen als zichzelf op de foto zetten. Als je houdt van zachte en lichte foto’s, ben je bij mij aan het goede adres!

Wat is het waardevol om momenten vast te mogen leggen die voor jou betekenisvol zijn en waarin je jezelf herkent zoals je bent!  Dat is wat mij beweegt. Hier krijg ik enorm veel energie van! Dit is wat ik wil doen!

Hou jij van speelse en zachte foto’s in het daglicht, met een mooie open achtergrond? Laten we dan eens kennismaken!
Vanuit mijn thuis in Schalkhaar is een fotoshoot in heel Nederland mogelijk.
 
 
Nieuwsgierig naar mijn ervaringen tijdens de fotoshoots? Lees dan mijn blogs!