In het kort

  • Naam: Linda Schellevis
  • Woonplaats: Schalkhaar
  • Getrouwd met: Danny (en de Canon 6D ook een beetje)
  • Kinderen: twee meiden, Jente en Elieve
  • Houdt van: dansen, chocola, vakanties en nieuwe dingen uitproberen

Ik ben Linda, 50% fotograaf en 50% juf. Mijn ervaring als juf helpt me om me makkelijk in te leven in de belevingswereld van kinderen en kinderen te zien zoals ze zijn. En dat laatste leg ik vast met mijn camera!

Ik ben 33 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters. Wij wonen in Schalkhaar. Ik hou van dansen, ben vaak samen met mijn dochters creatief bezig en geniet enorm van nieuwe dingen uitproberen. Je kan me blij maken met aardbeien en chocola, maar van iets gezelligs doen met vrienden word ik echt gelukkig.
Sinds de geboorte van onze kinderen zijn zij een favoriet onderwerp voor mijn camera. En daarmee een specifieke manier van fotograferen. Kinderen krijg je het mooist als zichzelf op de foto, als je met ze mee beweegt, ze laten doen zoals ze zijn. En dat was een uitdaging waar ik meer mee wilde.
Na een cursus moment design in oktober 2018 werd mijn enthousiasme aangewakkerd om hier meer mee te gaan doen in mijn fotografie. Momenten creëren waarbij spontaniteit en ontspanning overheerst. En van daaruit ouders en kinderen als zichzelf op de foto zetten.
Wat is het waardevol om momenten vast te mogen leggen die voor jou betekenisvol zijn en waarin je jezelf herkent zoals je bent! Gezinnen te zien die genieten van het samen zijn en op een ongedwongen manier de spontane momenten vast te leggen. Dat is wat mij beweegt. Dit is wat ik wil doen!
Ben je geïnteresseerd en kan ik wat voor jou betekenen? Stuur me dan een berichtje!