zwangerschapshoot

Zwangerschap

Dat getrappel in je buik, heerlijk! Zo’n bijzonder gevoel. En die negen maanden zijn voorbij voordat je het weet. En tegelijkertijd lijkt het soms eeuwen te duren en kun je niet wachten om je baby te ontmoeten!
Een goed moment om vast te leggen tijdens een fotoshoot! Op een mooie open rustgevende plek op de Veluwe, zandverstuiving of bij een water. Alleen jij en je baby in de buik, een moment voor jezelf om hierbij stil te staan. Of juist samen met je man en eventueel je andere kinderen. Waardevol om dit moment voor altijd vast te leggen. Leuk voor op het geboortekaartje!

Het was gezellig en ik voelde me op mijn gemak bij jou

borstvoedingshoot

Borstvoeding

Zelf heb ik de borstvoeding periode als heel natuurlijk ervaren. De ene keer genoot ik ervan en kwam ik helemaal tot rust. De andere keer vervloekte ik het en voelde ik me vastgeketend. Maar achteraf vond ik het over het algemeen een heel mooie en waardevolle periode. En relatief maar zo’n korte tijd van mijn leven. De moeite waard om mooi te laten vastleggen tijdens een fotoshoot. De intieme momenten tussen jou en je kindje. Voor jezelf, maar ook later voor je kind, bijzonder om deze herinneringen te kunnen terughalen met zachte en lichte foto’s.

Ik vond het fijn hoe je ons, onze gang liet gaan. Zo ging het als vanzelf. Ik ben zo blij met de prachtige foto’s!

newbornshoot

Baby

Je kan je baby niet vaak genoeg op de foto zetten. Alles wat hij of zij doet is gewoon super lief en wil je vastgelegd hebben! En dat is maar goed ook, want zo’n babytijd duurt maar even. Die ontwikkeling gaat zo enorm snel.
Ik doe dit voor je tijdens een newbornshoot. En je kunt er zelf ook mooi bij op als je wilt. Jullie mogen lekker knuffelen en spelen met je baby en ik leg die intieme, liefdevolle momenten voor jullie vast. Lekker thuis, met het daglicht wat door de ramen komt. Prachtige zachte, speelse en lichte foto’s van jullie dierbaarste bezit!

De shoot ging in een heel ongedwongen sfeer, superfijn! En de foto’s zijn erg mooi geworden.

Kindershoot

Kinderen

“Wat worden ze snel groot” hoor ik vaak. Soms voelt het of de tijd door je vingers glipt. Hoe fijn is het als je dan kunt terugkijken, naar die kleine handjes, voetjes en dat gezichtje. Of de verwondering, ondeugende blik, slappe lach. Speelse, zachte en lichte foto’s met hoe het is.
Mijn ervaring als juf helpt kinderen om zich op hun gemak te laten voelen voor de camera. Tijdens de fotoshoot geef ik ze de ruimte en volg jouw kinderen. En daar horen energieke spelletjes ook bij!  Spelenderwijs zet ik kinderen zoals ze écht zijn op de foto. Altijd leuk voor op een uitnodiging. Cakesmash is ook mogelijk. Leuk voor hun eerste verjaardag! Opa en oma kun je niet blijer maken dan met mooie foto’s van hun kleinkinderen. Ik vind het zo leuk om ze door de tijd heen te zien groeien in fotoboeken!

De foto’s zijn spontaan, ongedwongen en hebben de essentie van ieder kind afzonderlijk mooi vastgelegd. Ik ben heel blij met het eindresultaat!

Gezinshoot fotoshoot photoshoot gezins liefde kinderen

Gezin

De tijd dat je kinderen klein zijn, is maar kort! Uit ervaring; voor de klas en met mijn eigen kinderen, weet ik hoe waardevol het is om de jaren vast te leggen waarin kinderen opgroeien.  En vooral op een manier waarop ze helemaal zichzelf zijn.
Ook als je kinderen groter zijn, zijn de momenten dat je allemaal samen bent en aandacht hebt voor elkaar waardevol. Ik geniet ervan om die momenten vast te leggen met mijn camera. Een mooie herinnering die daardoor nooit verloren gaat.
Spelenderwijs met je familie op de foto? Een ontspannen moment met elkaar en daar een mooie reportage van zoals jullie zijn. Dat is wat je krijgt bij een familieshoot. Een fotoshoot met je gezin of familie!

Op de foto’s zie je de ontspannen sfeer terug, ook onze zoon staat echt als zichzelf op de foto! Wij zijn meer dan tevreden!