Familieshoot

De tijd dat je kinderen klein zijn, is maar kort! Uit ervaring; voor de klas en met mijn eigen kinderen, weet ik hoe waardevol het is om de jaren vast te leggen waarin kinderen opgroeien.  En vooral op een manier waarop ze helemaal zichzelf zijn.
Ook als je kinderen groter zijn, zijn de momenten dat je allemaal samen bent en aandacht hebt voor elkaar waardevol. Ik geniet ervan om die momenten vast te leggen met mijn camera. Een mooie herinnering die daardoor nooit verloren gaat.
Spelenderwijs met je familie op de foto? Een ontspannen moment met elkaar en daar een mooie reportage van zoals jullie zijn. Dat is wat je krijgt bij een familieshoot.

Ik sta nooit lachend op de foto, maar tijdens deze shoot heb ik alleen maar gelachen.

Loveshoot

Hoe vaak sta je met z’n tweeën mooi op de foto? Gewoon zoals jullie zijn, als jezelf. Een keer echt tijd vrijmaken voor elkaar. Jullie met z’n tweeën. Alleen maar aandacht voor elkaar en een moment stilstaan bij jullie liefde. Op een ontspannen manier leg ik de liefde tussen jullie vast op camera. Dat kan bij de loveshoot.

Het was echt zo’n leuke shoot. Heerlijk ontspannen, vol met leuke vragen die heel mooie plaatjes hebben opgeleverd. Ik kan het iedereen aanraden!

Kidsshoot

“Wat worden ze snel groot” hoor ik vaak. Soms voelt het of de tijd door je vingers glipt. Hoe fijn is het als je dan kunt terugkijken, naar die kleine handjes, voetjes en dat gezichtje. En dat kan, omdat je die op dat moment hebt laten vastleggen.
Mijn ervaring als juf helpt kinderen om zich op hun gemak te laten voelen voor de camera. Spelenderwijs zet ik kinderen zoals ze écht zijn op de foto. Zodat je dat moment, hoe klein of groot ze ook al zijn, nooit meer zal vergeten!

Ik vind op de foto gaan helemaal niet leuk, maar dit kon ik écht goed!