Lekker zijn eigen weg!

Kleine kinderen en zand. Meer is er eigenlijk niet nodig! Nouja, Luc vind alle grote takken ook heel gaaf. Hij gaat er meteen mee sjouwen. Verzamelt er zoveel mogelijk. Lekker zijn eigen weg!

Lekker zijn eigen weg

Takken!

Tijdens zijn gesjouw probeer ik contact met hem te maken. Ik vraag naar zijn interesses en belevenissen van afgelopen tijd. Daar hen ik bij zijn ouders naar geïnformeerd. Maar daar heeft hij geen oren naar. Hij gaat onverstoord verder met zijn takken! Heerlijk!

Ik hou ervan als kinderen lekker hun eigen weg gaan. Het maakt het voor mij uitdagend om contact te krijgen, maar ook dat vind ik leuk. Want meestal lukt mij dat wel. Als juf kom ik zoveel verschillende kinderen tegen, dat ik altijd wel een ingang vind.

Lekker zijn eigen weg

Evenwicht

Zijn ouders gaan mee in mijn vragen en proberen zo zijn aandacht te verleggen. Dat helpt heel even, maar dan gaat Luc weer op zoek naar takken.
We vinden een heel dikke, zo één waar hij op kan staan. Dat wil hij wel. En in het bewaren van zijn evenwicht heeft hij zichtbaar lol. Helemaal als zijn vader het ook even probeert!

Kindershoot

Contact!

En daar ga ik verder mee. In contact met zijn ouders heeft hij het meest plezier. Zijn moeder krijgt het in de gaten en tilt hem op haar nek. Lekker hobbelen, wat een schik. En helemaal als ik vraag of vader hem kan gaan kietelen!

En sjoef! Daar gaat hij met zijn vader mee als vliegtuig door de lucht!

Vanaf dat moment heeft Luc zin om overal aan mee te doen! Ik laat zijn ouders lekker zitten en maak met Luc een plannetje. Dat levert prachtige liefdevolle plaatjes op.

Daarna nog even gezellig samen wandelen en natuurlijk ook even rennen!

kindershoot, gezinshoot, fotoshoot

Uitdagen!

En dan gaat hij weer lekker zelf op pad. Hij daagt mij uit om met hem mee te rennen de bult op, dus dat doe ik natuurlijk. We zwaaien samen naar papa en mama vanaf de bult. En dan lopen we met z’n allen weer richting de parkeerplaats. Voldaan van het fijne moment met elkaar!

kidsshoot fotoshoot kinderen natuur gezin

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s welke Linda van onze zoon, maar ook van ons als gezin heeft gemaakt! Op de foto’s zie je de ontspannen sfeer terug, ook onze zoon staat echt als zichzelf op de foto! Wij zijn meer dan tevreden, dankjewel Linda