Fotoshoot op het strand

Eén van de mooiste plekken voor een shoot: een fotoshoot op het strand. Dan ben ik meteen enthousiast. En ja, daar moet ik best een eindje voor rijden. Maar als het klopt, dan klopt het. Dan maak ik er gelijk een dagje uit van!

Ontmoeting

Ik sta nog maar kort te wachten als ik een gezin zie aankomen die voldoet aan de beschrijving vanuit ons eerdere mailcontact. Een prachtige zwangere vrouw met haar man en hun drie net zo prachtige kinderen. Zij ziet mij ook en we lopen al kletsend het strand op richting de zee.

De kinderen kijken me nieuwsgierig aan en zeggen hun naam. Dan rennen ze lekker voor ons uit, met allemaal een bal

Gezinshoot

Blote voeten

We trekken onze schoenen uit en leggen die met de tassen op een hoopje in de duinen. Ik merk dat de ouders wachten op mijn instructies. Ik zeg dat ze gewoon lekker met z’n allen langs de waterkant mogen gaan lopen. Voetjes in het water, ik volg wel. Kinderen kunnen dit als de beste!

Dan vraag ik of de kinderen zin hebben om te rennen, en of mama dat nog kan met haar dikke buik. Een klein stukje moet lukken, tot grote pret van de kinderen. Hand in hand rennen ze naar mij toe.

Fotoshoot op het strand

Spelen

En dat is ook wel genoeg. We lopen de duinen in, zodat moeder even kan zitten. Daar is het tijd voor wat ontspanning. De jongste, Lucas, begint meteen met het zand te spelen. Papa gaat erbij zitten en schept lekker mee.

De oudste twee zijn nog niet uitgeraasd. Zij rennen van het duin naar beneden, dat gaat zo lekker hard. Ik besluit met ze mee te doen. Onderaan blijf ik staan en laat ze op me afrennen!

Kindershoot

In het moment

Dan gaat ook Charlotte bij haar ouders zitten en meespelen met het zand. Lekker bij elkaar. Nou is het leuk als Maxime er nog bij komt. Hij laat nog even zien hoe stoer hij in het zand kan springen en sliden. Dan vraag ik of hij het leuk vind als we zijn benen ingraven. Daar moet hij om lachen. Zijn vader begint al fanatiek een kuil te graven. Met z’n allen graven ze Maxime in. Nu heb ik ze mooi bij elkaar. En door het spelen met het zand, denkt niemand meer aan de foto’s en zijn ze helemaal in het moment met elkaar. Dat geeft de mooiste plaatjes!

Zwangerschapshoot, newbornshoot, kindershoot, gezinshoot, fotoshoot

Babyzusje

Als dat moment voorbij is, vraag ik de kinderen naar hun babyzusje. Hebben ze haar al eens voelen schoppen? Maxime gaat gelijk naar zijn moeder om te voelen. Ook Lucas komt erbij en knuffelt de buik van zijn moeder.

Verstoppertje

Dan is het tijd voor verstoppertje! Als Charlotte zich verstopt, zie ik haar op een fijn plekje in haar eigen wereldje. Ik sluip naar haar toe en maak een mooie foto.

Kindershoot

Lucas verstopt zich onder het strandlaken, waar hij na een tijdje lachend onder tevoorschijn komt. Ook dat moment leg ik vast en zie dat hij helemaal onder het zand zit! Ik help hem zijn gezicht schoonmaken.

Kindershoot

Plannetje maken

Dan vraag ik of de kinderen zin hebben in een leuk plannetje die papa en mama niet mogen horen. Nou, dat willen ze wel! En daarna nog eens en nog eens!
Dit moment worden de mooiste plaatjes. Iedereen is ontspannen, voelt zich op z’n gemak en geniet van dit heerlijk moment op het strand! En dat zie je duidelijk terug op de foto’s.

Ogen dicht

De kinderen vinden het ook leuk als ik een plannetje maak met hun ouders en dus draaien we de rollen om. Je ogen dicht houden is voor Lucas nog wel een beetje moeilijk, dus stiekem spiekt hij even om te kijken of zijn ouders er nog zijn.

Waarna er een kietel aanval volgt, tot grote schik van allemaal!

Gezinshoot
Fotoshoot op het strand

Vol verwachting

Deze fotoshoot op het strand was heerlijk! Zo fijn en ontspannen, echt genieten!

Dit gezin is vol verwachting van hun dochter en babyzusje…

Zwangerschapshoot, newbornshoot, kindershoot, gezinshoot, fotoshoot

Speelse, spontane foto’s wilden wij, op het strand waar we zo graag komen. De kleuren, de zachtheid van de foto’s spraken mij en mijn partner gelijk zo aan. Het klikte gelijk en Linda heeft echt fantastisch foto’s gemaakt van ons allemaal. We vonden het superleuk! Dankjewel! Als de baby er is mag zij ons opnieuw vastleggen in die pure, zachte en mooie plaatjes die ze schiet!

Wil jij ook zulke mooie foto’s van jouw gezin? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Nieuwsgierig naar meer over mij? Volg me dan op instagram!

Even rondkijken op mijn website kan natuurlijk ook!