Yes! We doen een cakesmash!

Alles staat klaar voor de cakesmash. Het is prachtig weer. Aan alles is gedacht. De taart wordt neergezet. En daarna Lily, de bijna jarige Jet… Yes, we doen een cakesmash!

Een cakesmash met allerlei attributen kost meer voorbereidingstijd. En hoewel ik erg ben van de spontaniteit, laat komen wat er komt, heb ik er toch ontzettend veel zin in als ik zie wat er voor me staat.

caesmash

Er hangt een slinger van roze hartjes. Er ligt een prachtig roze gehaakt kleed, door oma gemaakt. Er staat een mooie mand met roze ballonnen. Een grote zachte teddybeer en een roze koffertje met de naam en geboortedatum. En de taart is prachtig! Dankzij Mooistetaart4u. Bijna zonde om kinderhandjes in te laten graaien. Maar het is niet voor niets een cakesmash!

Lily zit erbij en kijkt hoe wij alles opzetten. Haar twee grote broers helpen ons mee. Zij hebben vooral zin in de taart!

Daar gaan we dan…

Als alles klaar is zet moeder Lily op het kleed. Ze kijkt haar ogen uit naar al het moois om haar heen. Ze vindt het prachtig! Ze lijkt meteen te begrijpen wat de bedoeling is en voelt voorzichtig aan de taart, steekt haar vingers in haar mond… En geeft ons haar mooiste lach.

Als een echt dametje pakt ze steeds voorzichtig iets van de taart en brengt het naar haar mond. Kijkt dan in het rond, naar ons en lacht.

Ook de beer vind ze interessant en krijg wat aaitjes. Daardoor valt deze om, dus geregeld zet moeder de beer weer recht.

Genieten

Omdat het op de locatie best waait, zitten vader en grote broer, beide op één van de palen waar de slinger aan hangt. Vanaf daar komen ze niet in beeld, maar kunnen wel genieten van Lily. Die op haar beurt ontzettend lijkt te genieten van het in het middelpunt staan van alle aandacht, en de taart!

cakesmash

De mooiste foto

De mooiste foto heb ik al na vijf kliks, maar ik ga door, want het is zo zoet en lief wat er voor mijn camera gebeurd! Hier word ik helemaal gelukkig van. Ik ben helemaal in mijn element!

Samen proeven

Na een tijdje vraag ik of de broers er ook bij komen zitten om van de taart te proeven. Dat laten ze zich geen twee keer zeggen. Zij volgen het voorbeeld van hun zusje en pakken voorzichtig de bloemetjes van de taart om deze op te eten. Lily vind het allemaal prima. Ze krijgt een hapje van haar broer. Zo lief!

kindershoot, gezinshoot, fotoshoot
kindershoot, gezinshoot, fotoshoot

Smullen!

Dat de taart heerlijk is, is te merken, want ze eten lekker door! Na een paar foto’s vraag ik ook de ouders erbij. Papa kon al niet wachten! En dan is het tafereel compleet. Wat een prachtig gezin zit hier voor mijn lens. Genietend van elkaar, maar vooral van de taart!

kindershoot, gezinshoot, fotoshoot

Smak!!

Voordat de taart helemaal in stukken gaat, stoppen we de shoot. Moeder stelt de taart veilig uit de kinderhandjes om later nog te kunnen uitdelen. Vader pakt Lily van het kleed om haar vervolgens schoon te kussen!  Ik pak het moment en leg ook dit vast op camera.

kindershoot, gezinshoot, fotoshoot

Kiezen…

Wat hebben we uiteindelijk véél lichte, zachte foto’s van deze cakesmash. Zo moeilijk om uit te kiezen! Gelukkig komen we eruit als we samen de foto’s doorlopen.

“Ik ben super blij met het resultaat. Ik zou Linda zeker aanraden. Ze straalt rust uit zodat je je snel op je gemak voelt!”