Vanaf september 2020 gaan steeds meer mensen mij vinden voor het boeken van een fotoshoot!

Ken je dat? Dat je net aan iemand denkt, of een berichtje wilt sturen en dan belt diegene jou. Of je komt diegene precies op dat moment tegen in de supermarkt!

Dat is de wet van aantrekkingskracht.

Kim Munnecom gaf hier een presentatie over, die ik bijwoonde. Zij legde uit wat de wet van aantrekkingskracht is en hoe je het kan gebruiken. Heel erg interessant en zeer de moeite waard om zelf uit te proberen en te gaan gebruiken.

Het grappige is, dat ik veel hiervan al wel herkende. Misschien niet zoals zij het in haar presentatie benoemde of zo diepgaand, maar wel in simpele dingen.

Zoals een dienblad met volle glazen van de keuken naar de tafel brengen. Zodra je gaat denken: oh nee, als ik het maar niet laat vallen, dan gebeurt dat juist. Maar als je denkt: I’ve got this! Is er niks aan de hand!

Het gaat dus om de intentie en je overtuiging als je met iets begint, of iets wilt gaan doen. Dat bepaalt voor een groot deel of het ook zo gaat uitpakken. Je moet er echt in geloven. Het moet wel een echte overtuiging zijn van jezelf!

Ook een leuk voorbeeld uit mijn klas: als kinderen onderling ergens niet mee uitkomen, dan ga ik loten. Namen op een briefje, allemaal in een bakje en grabbelen maar. Laatst deed ik dit, omdat niemand zijn plekje wilde afstaan voor een andere plek in de klas.
Dus ik begon de namen op briefjes te schrijven. Eén jongen riep meteen: “Ohnee, juf! Als je dat gaat doen, dan pak je mij! Dat is altijd zo met loten!”. Ik greep dit moment aan om de klas uit te leggen wat de wet van aantrekkingskracht is en zei: “Jij hebt dit nu hardop uitgesproken, dat is niet handig! Maar wie weet…het lot bepaalt, ik doe het met mijn ogen dicht..” En ik pakte een willekeurig briefje…en ja hoor, het was die jongen!

Nog een voorbeeld uit de klas was het verloten van een boek voor voetbalplaatjes. Drie kinderen wilde hem graag hebben. Die dag vergat ik het te verloten, dus de volgende dag schreef ik meteen drie briefjes met de namen erop. Eén van de jongens wist het nog van de vorige keer en zei: “Juf, ik heb gisteravond tot en met vanochtend gewenst dat je mijn naam trekt!”. Ik moest lachen en zei: “Heel slim! Je weet het nog van de vorige keer he!”. Weer deed ik mijn ogen dicht en grabbelde een naam. En ja hoor, hij was het! Vol ongeloof reageerde de rest van de klas en vele wensen werden hardop uitgesproken.

Ik ben me sindsdien erg bewust van mijn energie, mijn vibe. Wat je uitstraalt, krijg je terug! En mede door de doelen die ik mezelf gesteld heb voor 2020 ben ik in actiestand gegaan. De afspraken met mezelf wil ik graag nakomen. En nu al levert dit heel mooie reacties op. Er is beweging. Er zijn samenwerkingen ontstaan. Ik ben meer aan het reageren en op zoek naar mensen en acties die voor mij gaan werken. Nu ben ik zelf nog heel actief bezig om mijn ideale klant op te zoeken, maar straks vinden ze mij!  Dit doe ik namelijk allemaal met een doel…

Want weet je: vanaf september 2020 gaan steeds meer mensen mij vinden voor het boeken van een fotoshoot!

En dat is mijn overtuiging. Met deze positieve en actieve energie ben ik 2020 van start gegaan! En zo gaat het zijn. Let maar op!

Bedankt Kim Munnecom voor dit prachtige inzicht! Meer van haar weten? Kijk op: www.kimmunnecom.nl