10 gratis tips om mooie foto’s te maken met jouw telefoon

De beste camera die er is, is de camera die je op dat moment bij je hebt!

En dat is vaak jouw mobiele telefoon! Elke dag maak je foto’s met jouw telefoon. Met deze “10 gratis tips om mooie foto’s te maken met jouw telefoon” worden jouw foto’s nog mooier. En dat is eenvoudiger dan je denkt!

Laat hieronder je e-mail adres achter en ik stuur je gratis 10 gratis tips om mooiere foto’s te maken met jouw telefoon. 

Betere foto's maken met jouw mobiel!

Ik ga vertrouwelijk om met jouw gegevens, lees de privacyverklaring

” Ow, en daarna word ik zeker plat gemaild door jou Linda..”

Ik hoor het je bijna denken. Maar zo werk ik niet. Je krijgt van mij de 10 gratis tips om betere foto’s te maken met jouw mobiele telefoon. Elke drie dagen één tip, zodat je een paar dagen de tijd hebt om met die tip aan de slag te gaan!

Zodra je de tien tips hebt ontvangen houdt het weer op.
Wellicht als ik in de toekomst een leuke actie of aanbieding heb, dan laat ik het je natuurlijk even weten, wel zo leuk!

Let’s keep in contact!

Voornamelijk blijf ik liever in contact met je via mijn Instagram. Wanneer jij bijvoorbeeld een mooie foto post (die je uiteraard hebt gemaakt met behulp van de tien gratis tips). Of wanneer je nog een extra tip wilt of benieuwd bent naar feedback op je foto. Tag mij in je bericht of stuur mij een berichtje, zodat ik weet dat jij mijn tips gebruikt. Ik vind het superleuk om te zien hoeveel mooier jouw foto’s worden!

Ik wil jou helpen om het beste gebruik te maken van de mogelijkheden van de camera op het mobieltje. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk, maar je moet het net even weten en erop gaan letten. Met de tips die je ontvangt gaat dat zeker weten lukken!

Ik vind persoonlijk contact belangrijk, dus stuur gerust een pb’tje en dan reageer ik altijd.

Gewoon doen!

Meld je aan voor een leuke serie praktische tips! Daarmee verbeter jij de foto’s die je maakt met jouw mobieltje met gemak. Je kunt direct starten zodra je de eerste tip in jouw inbox hebt liggen!